Beställ katalog

Visningshus

Villa Fredriksdal

Svinggränd 4, Saxnäs, Färjestad

Är det här din husresa börjar?

Kom och spana in Villa Fredriksdal i Saxnäs – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

I mysiga Saxnäs har du nu chansen att bli den första som bor i detta nybyggda 1-planshus från SmålandsVillan av modellen Villa Fredriksdal. Huset har 4 rum och kök fördelat på 122 kvadratmeter och är utrustat med ett sollcellspaket så att du ska kunna producera din egen el. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp där den stora ytan flyter samman med köket och blir en social plats för hela familjen – och många vänner. Huset rymmer även två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Här kan du läsa mer om huset.

Victoria Roswall Säljare 070-091 51 88

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om husmodellen Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

En annan typ av husvisning

Välkommen till den virtuella verkligheten

Att gå på husvisning i den virtuella verkligheten är något alldeles extra. Inte nog med att du kan besöka vilka Smålandsvillor du vill på ett och samma ställe, du kan dessutom inreda om i husen längs med vägen.

Läs mer

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Kalmar

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.