Upplev Villa Huskvarna i Södersätra i Sollentuna

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta.

Välkommen till detta välplanerade 2-planshus om 95 m² på entréplan, väljer du att inreda övervåningen får huset 190 m² boyta. Den liggande vita panelen med vita stuprör och spröjsade fönster ger huset ett modernt utseende med lite New England känsla. För att bryta av det vita har vi valt svarta tegelpannor. Huset är försett med solceller på taket från Nibe för hålla nere energikostnaderna.

Entréplan bjuder på öppna umgängesytor där kök och vardagsrum ligger intill varandra med varsin utgång till trädgården. Det skapar en ljus och luftig miljö. I husets andra halva ligger ett sovrum med närhet till både badrum och klädvård/groventré.

Köket är försett med dämpande vita luckor med mjukstängande funktioner. Grå betongbänkskiva och stänkskydd med betonglook. Ugnen är inbyggd med spishäll och fläktkåpa. Alla golv går i Ek från Boen. Trappan är vitmålad med eklaserade furusteg och rostfria spjälor. 

Övervåningen i visningshuset är oinredd. 

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Är du på villavägar?

När du bygger hus online ser du till att både du och säljaren har exakt samma bild över ditt framtida hus. Tillsammans blir det smidigt att stämma av, ändra och ta vid där ni slutade senast.

Till Husbyggaren

Ett klick på vägen

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. 

Bygg online nu