Visningshus

Villa Huskvarna

Fjätursvägen 1A, Sollentuna

Upplev Villa Huskvarna i Södersätra i Sollentuna

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta.

Välkommen till detta välplanerade 2-planshus om 95 m² på entréplan, väljer du att inreda övervåningen får huset 190 m² boyta. Den liggande vita panelen med vita stuprör och spröjsade fönster ger huset ett modernt utseende med lite New England känsla. För att bryta av det vita har vi valt svarta tegelpannor. Huset är försett med solceller på taket från Nibe för hålla nere energikostnaderna.

Entréplan bjuder på öppna umgängesytor där kök och vardagsrum ligger intill varandra med varsin utgång till trädgården. Det skapar en ljus och luftig miljö. I husets andra halva ligger ett sovrum med närhet till både badrum och klädvård/groventré.

Köket är försett med dämpande vita luckor med mjukstängande funktioner. Grå betongbänkskiva och stänkskydd med betonglook. Ugnen är inbyggd med spishäll och fläktkåpa. Alla golv går i Ek från Boen. Trappan är vitmålad med eklaserade furusteg och rostfria spjälor. 

Övervåningen i visningshuset är oinredd. 

Huset ligger ute till försäljning. Är du intresserad av att köpa Villa Huskvarna i Sollentuna? Kontakta mäklare Sara Wistrand på tel 0733-16 77 00 eller sara.wistrand@lansfast.se

Läs mer om försäljningen här. 

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna
Youtube video preview

Hum om hus avsnitt 4: Stöttepelarna

Hur går det till att köpa hus och vad kan du förvänta dig? Frida ställer säljarna mot husväggen.

Lär dig allt om att bygga hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp. 

Se alla filmerna här