Upplev Villa Huskvarna i Södersätra i Sollentuna

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta om 37 kvadratmeter.

Välkommen till detta välplanerade 1,5-planshus om 95 m² på entréplan, väljer du att inreda övervåningen får huset 164 m² boyta. Den liggande vita panelen med vita stuprör och spröjsade fönster ger huset ett modernt utseende med lite New England känsla. För att bryta av det vita har vi valt svarta tegelpannor, likväl till carporten för att skapa en sammanhållning. Huset är försett med solceller på taket från Nibe för hålla nere energikostnaderna.

Entréplan bjuder på öppna umgängesytor där kök och vardagsrum ligger intill varandra med varsin utgång till trädgården. Det skapar en ljus och luftig miljö. I husets andra halva ligger två sovrum samlade med närhet till både badrum och klädvård/ groventré.

Köket är försett med dämpande vita luckor med mjukstängande funktioner. Mörkare bänkskiva med grått stänkskydd. Ugnen är inbyggd med spishäll och fläktkåpa. Alla golv går i Ek från Boen. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Trappan är vitmålad med eklaserade furusteg och rostfria spjälor. 

Övervåningen i visningshuset är oinredd. Med inredd övervåning får man upp till sju rum och kök. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Två visningshus med stora möjligheter i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har SmålandsVillan byggt två villor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra