Visningshus

Villa Eksjö

Hövändarvägen 9, Stenungsund, Nösnäs

Villa Eksjö i Stenungsund

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan i området Nösnäs i Stenungsund. Endast bokade besök så glöm inte att anmäla dig. När du anmält dig får du en bekräftelse via sms.

Flytta in direkt i nybyggt hus med solceller i Nösnäs i Stenungsund

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I det här huset har vi gjort ett extra stort vardagsrum vilket innebär att det finns ett sovrum på entréplanet. 

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! Du flyttar in i huset med oinredd övervåning, men när du har inrett övervåningen kan du få upp till sju rum och kök.

Solceller och aluminiumbeklädda fönster

I huset har vi gjort tillval för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Utvändigt får du aluminiumbeklädda träfönster med spröjs, som har ett u-värde på 0,8. Huset har grått tak och fönster i gavelspetsarna. På huset har vi satt ett solcellspaket med 10 paneler på 3kW. Huset är färdigmålat när du flyttar in!

Köket levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och luckor, vit inbyggnadsugn, vit kyl, vit frys, vit diskmaskin, vit micro, spishäll och rostfri inbyggnadsfläkt.

Badrummet är inrett med våtrumsgolvmatta samt comfortvärme och har kommod och dusch.

Upplev lugnet i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset är färdigbyggt och redo för inflyttning när det passar dig. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Göteborg om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar dig!

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Här kan du läsa mer.

onsdag 21 okt 17:00-18:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Peder Lorentzon

  • 010-434 15 51
  • 070-600 56 50

Husmodell

Förhöjt väggliv

Villa Eksjö

  • 95 m2 (164 m2)
  • 4 Sovrum
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Eksjö

Är du på Villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu