Visningshus

Villa Eksjö

Hövändarvägen 9, Stenungsund, Nösnäs

Villa Eksjö i Stenungsund

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan i området Nösnäs i Stenungsund. Endast bokade besök så glöm inte att anmäla dig. När du anmält dig får du en bekräftelse via sms.

Flytta in direkt i nybyggt hus med solceller i Nösnäs i Stenungsund

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I det här huset har vi gjort ett extra stort vardagsrum vilket innebär att det finns ett sovrum på entréplanet. 

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! Du flyttar in i huset med oinredd övervåning, men när du har inrett övervåningen kan du få upp till sju rum och kök.

Solceller och aluminiumbeklädda fönster

I huset har vi gjort tillval för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Utvändigt får du aluminiumbeklädda träfönster med spröjs, som har ett u-värde på 0,8. Huset har grått tak och fönster i gavelspetsarna. På huset har vi satt ett solcellspaket med 10 paneler på 3kW. Huset är färdigmålat när du flyttar in!

Köket levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och luckor, vit inbyggnadsugn, vit kyl, vit frys, vit diskmaskin, vit micro, spishäll och rostfri inbyggnadsfläkt.

Badrummet är inrett med våtrumsgolvmatta samt comfortvärme och har kommod och dusch.

Upplev lugnet i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Huset är färdigbyggt och redo för inflyttning när det passar dig. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Göteborg om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in när det passar dig!

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Här kan du läsa mer.

Trygga och säkra visningar hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Förhöjt väggliv

Villa Eksjö

  • 95 m2 (164 m2)
  • 4 Sovrum
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Eksjö

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser