Bygga 1-planshus Villa Adelöv med Smålandsvillan

Visningshus

Villa Adelöv

Gamla vägen 24B, Eskilstuna

Villa Adelöv i Torshälla

Välkommen att uppleva vårt nya fina visningshus i Torshälla.

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Skulle du tycka att vardagsrummets 46 kvadratmetrar inte räcker till kan du välja bort ett sovrum och få hela 55 kvadrat att umgås på.

I husets vänstra del finns barn- och ungdomsavdelningen medan huvudsovrummet ligger i andra delen i anslutning till wc/dusch och klädvård.

I ett Villa Adelöv har du möjlighet att välja mellan flera olika planlösningar för att anpassa husets 146 m2 efter dina behov och önskemål.

För att kunna planera för en trygg och säker visning under rådande situation behöver du boka in en privat visningstid under visningens öppettider genom formuläret nedan. Läs mer om våra trygga visningar.

lördag 29 jan

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Richard Wieselgren

  • 010-434 16 07
  • 070-949 72 90

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
Mer om Villa Adelöv

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser