Visningshus

Villa Fredriksdal

Filgränd 30, Ersboda

Villa Fredriksdal i Umeå

På Ersboda i Umeå har vi vårt visningshus Villa Fredriksdal. Välkommen att besöka huset.

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Huset har en rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen.

Huset är till salu!

Är du intresserad av att flytta in i visningshuset? Då har du chansen eftersom det just nu är till salu för 3 995 000 kr via mäklaren Boporten i Umeå. 

Läs mer hos mäklaren här

Bygg ditt drömhus på Ersboda!

SmålandsVillan kan nu erbjuda en byggklar tomt på Filgränd på Ersboda.

Bygg ditt drömhus i ett naturnära och barnvänligt område. Här bor du omgiven av en vacker natur med närhet till skola, förskola, service och med goda kommunikationer till centrala Umeå.
Ta chansen och förverkliga din husdröm.

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
Mer om Villa Fredriksdal

Läs våra inspirerande artiklar

Villa Fredriksdal - En succé från början

Villa Fredriksdal lanserades i februari 2016 och har tagits emot med öppna armar både hos våra kunder och säljkår. Vilka tankar ligger bakom och hur känns det när den blir så omtyckt?

Läs hela artikeln

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård. En Villa Kalmar blev helt rätt för familjen.

Läs hela artikeln här