Beställ katalog

Visningshus

Villa Nydala

Klyvarvägen 5, Skölsta, Uppsala

Visningshus - Villa Nydala

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Villa Nydala är lika vacker som praktisk med sina 88 välplanerade kvadratmeter fördelade på 2 rum och kök. Det här huset har en härlig genomsikt från entrén mot trädgården på baksidan. Direkt från hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet.

Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det inredningsbara övre våningsplanet - den formar du som du vill och tack vare den fulla takhöjden mer än dubblas din totala boyta till hela 183 m2 den dagen du väljer att inreda övervåningen.

I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Klädvården har egen ingång centralt på långsidan och fungerar som husets praktiska kärna, hätifrån tar du dig vidare in i det stora vinkelköket. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "nivå tre"-kök. Från köket kan du öppna upp och gå direkt ut till uteplatsen.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Varmt välkommen att boka tid för visning nedan.

Elin Hemmingsson Säljare 070-601 28 73 010-434 16 21

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Villa Nydala

  • 88 m2 (183 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om husmodellen Villa Nydala
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Uppsala

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.