Visningshus

Villa Kalmar

Romfartuna byväg 5, Västerås

Villa Kalmar i Västerås

I Romfartuna står vårt nya visningshus Villa Kalmar redo för besökare. Välkommen att uppleva en av våra mest omtyckta husmodeller.

Villa Kalmar är ett 1,5-planshus med stora möjligheter. Entrévåningen på 95 m² erbjuder en modern öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här är det lätt att umgås både vid matlagning som läxläsning. I husets andra halva finns det stora sovrummet intill klädvård och badrum.

Med inredd övervåning blir huset hela 156 m² och får upp till åtta sovrum. Anpassa huset efter dig och din familjs önskemål.

Varmt välkommen att besöka vårt nya visningshus för att få känslan av en Smålandsvilla!

Flyttklart hus från SmålandsVillan

Vill du bo i detta hus?  Välkommen att kontakta oss på SmålandsVillan i Västerås om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under vintern.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Jack Kihlström

  • 010-434 16 32
  • 070-601 17 05

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Är du på villavägar?

När du bygger hus online ser du till att både du och säljaren har exakt samma bild över ditt framtida hus. Tillsammans blir det smidigt att stämma av, ändra och ta vid där ni slutade senast.

Till Husbyggaren