Visningshus

Villa Eksjö

Smedsgårdsvägen 4, Rottne, Växjö

Upplev Villa Eksjö i Växjö

Välkommen att boka en privat visning av vårt visningshus Villa Eksjö i Rottne.

I Rottne utanför Växjö ligger vårt visningshus Villa Eksjö. Detta är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv som har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö där det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrumet nära både badrum och klädvård.

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! När man har inrett övervåningen kan man få upp till sju rum och kök.

Vi visar huset för ett sällskap åt gången och du bokar en privat tid. Varmt välkommen att boka tid för att uppleva huset och prata husdrömmar med vår säljare Wiveca. 

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Wiveca Lüning

  • 073-386 32 23
  • 073-386 32 23

Husmodell

Förhöjt väggliv

Villa Eksjö

  • 95 m2 (164 m2)
  • 4 Sovrum
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Eksjö

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser