Visningshus

Villa Fredriksdal

Höglundsvägen 60, Alvesta, Spåningslanda

Villa Fredriksdal i Alvesta

Varmt välkomna att besöka Villa Fredriksdal i Alvesta!

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som kommer vara redo för inflyttning vintern 2021. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt vit kyl och frys. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta, vikbara duschväggar, vit kommod och golvvärme. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och vit kommod.

Läs mer om huset här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Peter Isaksson

  • 010-434 15 36
  • 070-333 33 32

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser