Visningshus

Villa Huskvarna

Jugansbo 11, Jugansbo, Falun

Villa Huskvarna i Jugansbo

Drömmer du om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Nu kan Smålandsvillan erbjuda en 2-plansvilla inkl. ett isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika. Välkommen på visning och upplev en Villa Huskvarna!

Villa Huskvarna är ett hus med goda växmöjligheter. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, spröjsade fönster, rött tak och en trevlig veranda. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt ljusa tapeter.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Det väldisponerade köket ligger i öppen anslutning mot det trevliga vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Luckorna är vita med antikgråa handtag samt knoppar och bänkskivan har en mörkgrå ton. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschvägg och kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet så öppnar de verkliga möjligheterna upp sig. Här har du möjlighet att förverkliga dina drömmar på ett boplan om 95 kvm med full takhöjd - Kanske drömmer du om ett spa, gym och bastu eller att få skämma bort barnen med ett eget våningsplan? Ytterväggar på övervåningen är isolerade. Yttertak har råspont.

Utvändig målning ingår, (antracitgrå färg NCS- S7502Y) samt gräsmatta, grusad infart och gångytor. Även en altan kommer att byggas.

Flytta till Jugansbo i Vika

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. I närheten finns skola, bensinstation, affär och café. Kommunikationerna här är goda med busslinjer mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora. 

Är du intresserad av det här huset?

Det här husets säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklare Sofie Larsson om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Elin Hemmingsson

  • 010-434 16 21
  • 070-601 28 73

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.