1,5 planshus Villa Ljungby från Smålandsvillan

Visningshus

Villa Ljungby

Svaneholmsvägen 39, Skurup

Villa Ljungby i Skurup

I Skurup kan du nu besöka vårt nybyggda visningshus Villa Ljungby. Varmt välkommen att anmäla dig till en visning för att uppleva huset.

Villa Ljungby är en av våra större villor. Med sin långsmala form är huset en bra lösning för att få mycket boyta även på en smalare tomt.

Här ligger köket i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Det är stort nog att rymma både soff- och matgrupp. Eller så delar du av rummet och får ett tredje sovrum. I en avskild del finns två sovrum och allrum. Klädkammaren kan byggas som wc/dusch istället.

Med inredd övervåning blir boytan strax över 200 m² och du kan få upp till 11 rum och kök.

För att kunna planera för en trygg och säker visning under rådande situation ber vi dig att föranmäla dig till visningen genom formuläret nedan.Hittar du ingen tid som passar dig? Kontakta våra säljare och boka in en tid. Läs mer om våra trygga visningar.

lördag 29 jan

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Hans Andréasson

  • 010-434 15 16
  • 070-601 50 60

Husmodell

1,5-planshus

Villa Ljungby

  • 122 m2 (200 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Ljungby

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser