Beställ katalog
  • Att bygga hus

Du är värd så mycket mindre

När barnen flugit ut lämnas ett tomrum i huset. Och kanske flera tomma rum som bara samlar damm. Har du funderat på att tänka lite mindre? Vi hjälper dig hela vägen till ett nytt, kvadratsmart hus. Det är du värd.

Uppgradera till ett mindre hus

Stora hus kräver en hel del, mycket att göra och dyrt att sköta. Fasadfärgen flagnar, takpannorna tryter och krypgrunden måste avfuktas. Energieffektivt? Inte det heller. Lånen kanske är avbetalade, men om upprustningar och renoveringsbehov avlöser varandra om vartannat gör det ingen större skillnad på sparkontot. När du uppgraderar till ett mindre hus gör du större plats för livet, med mer tid, energi och pengar över till allt du tycker om.

En jättetrygg husresa

När du väljer vår totalentreprenad tar vi hand om hela byggprocessen. Via vårt samarbete med Nordea får du möjlighet till förmånlig finansiering och som OBOS-medlem kan du få ekonomisk hjälp ifall din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Och hur mycket den ekonomiska marknaden än svajar så riskerar du inga plötsliga prishöjningar, du bygger med fast pris under hela husaffären. I köpet ingår också ett trygghetspaket med nybyggnadsförsäkring, villaförsäkring och produktgarantier.

Det ska vara enkelt att bo bra

Börja med att fundera över vilka ytor du faktiskt använder – vad kan du klara dig utan och vad kan du absolut inte kompromissa bort? Vi erbjuder bra hus till bra pris, med genomtänkta planlösningar och en mängd fördelar på köpet. Funktionellt, lättskött och vackert på samma gång. Så när det har blivit dags att flytta in gör du det i ett kvadratsmart hus, vilket innebär att byggmetoder, material och planlösningar är energioptimerade på ett sätt som gynnar både planeten och plånboken.

Stora fönsterpartier som standard i vardagsrum
Joakim Oldenburg Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

”Förmodligen kommer du inte ens märka att du gjort dig av med någonting. Förutom en liten tyngd på dina axlar.”

Tomten finns på riktigt

Med Smålandsvillan finns också alla möjligheter till att bo där man vill bo. Nära stan eller långt därifrån? Lugn och ro eller full fart? Eller någonstans mittemellan? Med allra största sannolikhet vill du bo så nära barnbarnen som möjligt och i vår tomtbank finns ett stort utbud av både tomter och Flyttklara hus över hela Sverige. Hittar du inte det du söker där, ta kontakt med våra säljare – dels har de superbra koll på tomtutbudet i sitt område, dels har de kunskap om tomter som är på väg ut till försäljning.

Stor familj har fredagsmys med tacos

Allt som dammar är inte guld

Men alla saker då? Skänk till välgörenhet, sälj på loppis eller ge det till vänner eller familj som faktiskt får användning för allt. Ta en sak i taget och fäll oftare än du friar. En deal alla vinner på. Förmodligen kommer du inte ens märka att du gjort dig av med någonting. Förutom en liten tyngd på dina axlar.

Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Arne Strandänger Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.