Beställ katalog

Fördelar med en egen projektledare

När du bygger hus med vår totalentreprenad kan du se fram emot massor av trygga fördelar. Inte minst att du får en egen projektledare som ser till att bygget löper på som det ska, och att du hela tiden vet vad som händer när ditt nya hem växer fram. Det tycker vi känns tryggt.

En viktig del i ditt team

När du väljer SmålandsVillans totalentreprenad får du all hjälp du behöver på hemresan. Din säljare lär du ju känna tidigt på husresan, och när din projektledare kommer in i bilden varierar lite från husbygge till husbygge – inget projekt är ju riktigt det andra likt. Ibland träffas ni redan i samband med att ni är ute och tittar på tomten, annars är det vid markmötet och byggstartsmötet som ni lär känna varandra. Det är också då som projektledaren tar över som din främsta kontakt. Men våra säljare och projektledare jobbar alltid tillsammans som ett team. Det är med andra ord inte så noga vem du ställer dina frågor till, vi ser till att du får svar.

Youtube video preview

Tydlig information

Markmötet brukar ske 8-10 veckor innan husleveransen från fabriken. Här får du träffa både projektledaren och markentreprenören och ni reder ut vad som behöver göras på tomten för att huset ska kunna komma på plats. Någon vecka senare är det dags för byggstartsmöte. Då träffar du din säljare och din projektledare, och ni går igenom alla detaljerna kring husleveransen. Här får du som husbyggare veta allt du behöver om det som komma skall.

Tillgänglighet och trygghet

När du har några frågor finns din projektledare där för att ge dig svar. Ibland kanske hen i sin tur behöver rådfråga en kollega, men vi är noga med att alltid återkoppla så snart vi kan. Tillgängligheten är viktig för oss, och att vi är en stor organisation med kontor runt om i Sverige gör det enklare för oss att verkligen finnas där för våra kunder. Lika viktigt är det att du känner dig trygg under hela resans gång – både med din projektledare och med hela SmålandsVillan. Skulle något bli fel kan du lita på att vi tar vårt ansvar och rättar till det.

Montage av husmodul på byggplats

Ser till att allt går enligt plan

Nästa gång ni ses är på den stora dagen: när ditt hus anländer till tomten och monteras. Det här är en av våra favoritdagar på husresan, att se kundernas reaktion när deras drömhus växer fram är lika roligt varje gång. När huset kommit till byggplatsen går det snabbt. På bara 4-6 veckor ska ditt hus bli helt färdigt, och projektledaren följer bygget noga för att se att allt löper på enligt plan. Eftersom en Smålandsvilla går så snabbt att färdigställa görs oftast ingen kontrollbesiktning. När slutbesiktningen närmar sig är det istället din projektledare som noga går igenom huset för att se att allt är i ordning inför besiktningsmannens granskning.

Stöd och goda råd

Slutbesiktningsdagen är en annan härlig milstolpe, nu är det inte långt kvar tills du får flytta in. Här går besiktningsmannen igenom hela huset och du får passa på att ställa frågor. Din projektledare är självklart också med, för när slutbesiktningen är klar tar ni en egen rundtur i huset. Du får bekanta dig med drift- och skötselpärmen och projektledaren bjuder på tips kring hur du tar hand om ditt nya hem på bästa sätt.

Även efter inflyttning

Vi sa ju att din projektledare finns med under hela husresans gång, och det stämmer även när du flyttat in. Även om det då är vår felanmälan du först kontaktar om något händer finns din projektledare kvar för att se till att du får den hjälp du behöver. Det kan du lita på.

Frågor och svar om projektledning

Projektledaren är en nyckelspelare när du ska bygga hus. Hos oss på SmålandsVillan håller projektledaren både kontakt med dig som kund och med alla inblandade leverantörer för att bygget ska gå så smidigt som möjligt, bli rätt utfört – och bli klart i tid.

Tryggheten är ett stort plus. Hos oss på SmålandsVillan kan du lita på att din projektledare har stenkoll på bygget. Du har alltid någon att ställa dina frågor till och någon som påminner dig om viktiga milstolpar under husresans gång.

I värsta fall: du själv. Att projektleda ett husbygge tar en hel del tid, och är inte alltid så enkelt om man sysslar med annat till vardags. När du bygger hus med SmålandsVillans totalentreprenad får du en egen projektledare som gör jobbet – så att du själv kan jobba på som vanligt.

Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Peder Lorentzon Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.