Husmodell

Villa Emmaboda

 • Pris från 1 662 000 kr
 • Pris inflyttningsklart från 1 710 000 kr
 • Boarea 109 m2 — Med inredd övervåning 178 m2
 • Typ 1,5-planshus
 • Antal rum 3 rum och kök
 • Bygghöjd 3,5 m
 • Byggarea 124 m2
Allt om detta hus

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Emmaboda direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Emmaboda

I Villa Emmaboda kretsar mycket kring det stora vardagsrummet. Det är det första du möter när du kommer in i entrén.

Det är också från vardagsrummet man kommer direkt ut i trädgården eller in i köket. I det rymliga köket finns det gott om plats både för matlagning och stort matbord. För en ostörd nattsömn vetter de två rejäla sovrummen mot trädgården. Tillsammans med sovrummen finns också klädkammare, klädvårdsutrymme och wc/dusch praktiskt placerade.

När du väljer att inreda övervåningen kan du få upp till åtta rum och kök.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Fördelar

45 graders takvinkel

Vi bygger våra1,5-planshus med en takvinkel på 45 grader istället för 38 som är standard. Det ger ett mer luftigt intryck och gör att din övervåning blir upp till 12 kvm större.

Enkelt att vara energismart

Våra nybyggda villor har flera fördelar jämfört med äldre hus ur energisynpunkt – de är välisolerade, har effektivt uppvärmningssystem och är utrustade med energisnåla hushållsmaskiner.

Standard & tillval

Lyxkök

Höga överskåp, tandemboxlådor med fullutdrag, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Hel bänkskiva förberedd för häll och högskåp för inbyggd ugn och micro. Du får även fläktkåpa i rostfritt stål, sopsorteringskärl under diskbänken och en vit kyl/frys

Färdigbyggd entrétrappa

Om du inte vill snickra själv kan du köpa en färdig trappa av oss. Vi erbjuder trappor till både huvudentré och groventré, och vi kan bygga trapporna med eller utan tak.

Sidobyggnad

Bygga garage med förråd med Smålandsvillan.

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Energiförbrukning

Ort Förbrukning (Fönster U=1,3) Förbrukning (Fönster U=0,8) Totalt
Malmö 5 000 kWh 4 000 kWh 8 000-11 000 kWh
Uppsala 6 100 kWh 5 400 kWh 9 400-12 100 kWh
Sundsvall 7 900 kWh 7 000 kWh 11 000-13 900 kWh
Luleå 9 400 kWh 8 300 kWh 12 300-15 400 kWh

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus och levnadsvanor.

Frågor och svar

Det finns en mängd skäl till att äga ett nytt hus istället för ett begagnat. Du slipper underhåll de första 10-15 åren och det kommer inga oväntade renoveringskostnader. Driftskostnaderna blir betydligt lägre i ett nytt hus än i ett begagnat och dessutom betalar man ingen fastighetsavgift under de första 15 åren när man bygger ett nytt hus. Nya hus har en bra ventilation och en bättre inomhusmiljö. En kanske ack så viktig orsak till att bygga nytt är att du helt själv får forma ditt hem från fösta början. 

Det är gratis att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare.

Vår samarbetspartner Nordea har önskemålet att slutlig finansieringen motsvarar max 85-90 % av värdet på färdigställt hus. Här tas hänsyn till dina enskilda förutsättningar utifrån familjesituation, inkomster, utgifter, övriga lån och tänkt kontantinsats mot bedömt slutligt värde. Allt för att skapa en ekonomisk balans mellan det boende du vill ha och det liv du vill leva.

Du kan påverka utseendet av ditt hus både exteriört och interiört med våra olika tillval.

"Priset på alla våra hus finns i två varianter, inflyttningsklart och målningsförberett. Våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras alltid med inredningsbar övervåning. I ett inflyttningsklart hus är huset grundmålat, golv och innertak är på plats, all el är dragen, skåp, vitvaror och sanitetsporslin sitter där de ska. Efter att vi har monterat volymerna är ditt hus klart för inflyttning inom 4-5 arbetsveckor. Det som återstår är att inreda övervåningen. Målningsförberett innebär att du gör en del av arbetet själv. Vi levererar tapeter, golv, taklister samt foder löst. Du kan dessutom välja om du vill spackla själv eller inte. Alla våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning. Huset levereras då med isolerat mellanbjälklag täckt med underlagsgolv. Övervåningen är förberedd för el, tele och nätverk. Dessutom är anslutningarna framdragna för vatten och avlopp, inklusive radiatorvatten och ventilation. 

De flesta av våra kunder kan flytta in 5-6 månader efter beställning, vilket gör att tråkiga väntetider försvinner.

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga hus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt hus, från bokalkyl till inflyttning.

Se de fem stegen till eget hus

Liknande hus

1,5-planshus

Villa Nybro

 • 119 m2 ( 195 m2)
 • 4 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro

1,5-planshus

Villa Gränna

 • 95 m2 ( 156 m2)
 • 3 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Gränna

Populära hus

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?