Beställ katalog

Mycket hus för pengarna när du väljer SmålandsVillan som husleverantör

Upptäck våra hus!

Säg hej till en husleverantör med genomtänkta hus till bra pris, och en husresa utan krusiduller. Hos SmålandsVillan kan du hitta hem i 18 olika husmodeller, över 100 olika planlösningar med rum för allt du och din familj behöver – nu och i framtiden. Det kallar vi mycket hus för pengarna.

Och du, när du bygger med oss går det ofta undan. Många flyttar in i sitt nya hus 10 månader efter skrivet avtal!

Bygg och bo tryggt med oss!

Vårt trygghetserbjudande

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Visningshus

Upplev oss på riktigt!

Runt om i landet står det SmålandsVillor redo för dig att upptäcka.

Gå på visning!

Bygg på med kunskap

Få ett Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp. 

Se filmerna

Finansieringserbjudande

Superservice och amorteringsfrihet i 5 år

Hos Nordea får du som bygger en Smålandsvilla fina lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet i 5 år, och en service i särklass. 

Läs mer
Hans Andréasson Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

SmålandsVillan tipsar

Varför ska man krångla till det? Med oss på SmålandsVillan blir det enkelt att bygga hus, och en viktig del av vårt jobb som hustillverkare är att berätta hur husresan går till. Här hittar du några väl valda artiklar på temat, och du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor.

Reportage

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Inspiration från verkligheten

Som hustillverkare blir vi på SmålandsVillan alldeles varma i hjärtat när vi ser hur inspirationen flödar hos våra kunder! Se hur andra har gjort verklighet av sina husdrömmar och få inspiration till ditt eget drömhus på #smålandsvillan – eller spana in våra favoriter här.

 

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Självklart

Hållbarhet hemma hos SmålandsVillan

Hållbarhet är ett stort begrepp, men hos oss på SmålandsVillan är det en naturlig del av vår vardag.

Läs mer

Snabba svar om hustillverkare

Självklart tycker vi på SmålandsVillan att du ska välja oss ;) Men valet är förstås ditt. Det du behöver ta reda på när du ska välja hustillverkare är till exempel om ditt drömhus finns i deras utbud, om de kan leverera dit du vill bo – och vad du får för pengarna.

Vi har skrivit lite mer om vad du borde tänka på när du ska välja husleverantör.

Nej, olika hustillverkare bygger på olika vis. Vissa bygger industriellt, andra bygger i lösvirke – och det kan även skilja en hel del på tillvägagångssätt och materialval. Inte för att skryta, men vi på SmålandsVillan är rätt stolta över hur vi utnyttjar småländsk finurlighet och smarta lösningar för att kunna bygga mycket hus för pengarna.

En viktig grej att tänka på när du jämför en husleverantör med en annan: kolla vad som ingår i affären. Är det totalentreprenad som gäller, och ingår då även grunden? Hur ser det ut med försäkringar? Här är det smart att välja en husleverantör som kan ge dig en tydlig och heltäckande produktionskostnadskalkyl, det brukar även underlätta i kontakten med banken. Hos oss på SmålandsVillan är detta en självklarhet.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.