Flytta till rymden i ett Villa Vrigstad

Just nu har vi kampanjerbjudande på ett av våra absoluta favorithus – Villa Vrigstad. I kampanjpriset ingår både typgodkänd isolergrund och vårt allra mest exklusiva kök.

Till erbjudandet
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Bygg online nu

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Amorteringsfritt i fem år

I samarbete med Nordea erbjuder SmålandsVillan amorteringsfrihet i fem år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs mer om erbjudandet

Fritidshus från SmålandsVillan

Rusta-upp-romantik i all ära, men vem vill jobba på semestern? Vi erbjuder gedigna fritidshus som gör vistelsen njutbar över tiden.

Läs mer om fritidshus

Tryggt att bygga hus

Att bygga hus är en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat.

Läs om våra garantier

Flyttklara hus från SmålandsVillan

Flyttklart från SmålandsVillan är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Har du bråttom hem?

Se hus till salu här

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser