Barnsmarta Villan

Tack vare alla kreativa, smarta och spralliga förslag är vi på god väg att färdigställa Barnsmarta Villan! I vår nya husmodell Villa Drömminge har vi gjort vårt allra bästa för att infria önskemålen redan nu. Huset är utrustat med en mängd barnsmarta lösningar från höstens tävling, där ni ombads att skicka in idéer på hur man kan göra huset både säkrare och roligare för barnen att bo i.

Villa Drömminge

Villa Drömminge är huset som infriar många önskningar i ett drömhus. Stora ytor, mycket förvaringsutrymme, toalett med dubbeldusch och en fantastisk klädvård/groventré.

Läs mer

Har du en barnsmart idé?

Även om tävlingen är avslutad kan du fortsätta inspirera familjer med din kreativitet. Varje månad väljer vi ut och repostar vår favoritbild på en barnsmart lösning. Allt som behövs är en öppen profil på Instagram och en bild som du taggar med #barnsmart. Och vem vet, kanske kan din idé bli verklighet i vår Barnsmarta Villa?

Malin Odéen

Produktchef

Malin har arbetat med marknadsföring av hus i snart 17 år, varav 10 år på SmålandsVillans marknadsavdelning. Sedan våren 2017 har hon haft rollen som produktchef och driver SmålandsVillans utveckling framåt vad gäller både standardoch tillvalsprodukter, tjänster och hussortiment.

”Den största utmaningen i min roll ligger i att hitta attraktiva och prisvärda lösningar och produkter som kunderna vill ha, som fungerar i vår produktion och håller konceptet”

1. STOR barn- och ungdomsavdelning där groventréingången kan användas som egen ingång. 2. Stora sovrum med plats för lek 3. Stora sovrum med plats för lek 4. Dubbeldusch som standard. 5. Genomsikten gör att man har bra kontakt mellan kök och allrum 6. Möjlighet till flera uteplatser i olika väderstreck 7. Bardisk, perfekt för läxläsning 8. Bra kontakt med trädgården genom stora fönster och altandörr 9. Öppen planlösning som ger bra överblick 10. Avskilt/ostört sovrum för minstingen. Kan lätt göras om till kontor eller walk in closet när barnet flyttar bort till ”barnavdelningen” 11. Avskild föräldrardel 12. Kan väljas som wc så man har tillgång till vatten och möjlighet till skötbord i närheten av barnrummet. 13. Rymlig entré med bra avhägningsmöjligheter. 14. Möjlighet att ha badkar 15. Vattenutkastare i anslutning till groventré, vilket underlättar avspolning av smutsiga stövlar och barnvagnshjul. 16. STOR klädvård med gott om utrymme för både smutsiga stövlar, barnvagn och rena kläder. 17. Stora sovrum med plats för lek 18. Bra förvaringsmöjligheter 19. Rymligt allrum med gott om plats för barn och kompisar med utgång till trädgården. 20. Möjlighet till flera uteplatser i olika väderstreck 21. Bra förvaringsmöjligheter.

Youtube video preview

Barnrummet

Vilda lekar, pysselstunder, pärlkaos och många kompisar.

Youtube video preview

Hallen

Barnsäkra trappan, skapa mer förvaring och ge barnen utrymme.

Youtube video preview

Groventrén

Hur skapar man ett rum där smutsiga stövlar och rena lakan kan samsas?

Youtube video preview

En summering av 2017

Med hjälp av er fick vi in hundratals idéer på smarta, spralliga och mysiga lösningar anpassade för de små i hemmet.

Youtube video preview

Barnsmarta Villa Kalmar

Angelica och Robert med barn bor i en Villa Kalmar. Vi besökte dem för att prata om barnsmarta lösningar och fick en hel del smarta tips med oss hem.

Youtube video preview

Barnsmart Villa Västervik

Mahlin, Niclas och Melwin bor i en Villa Västervik. Så här såg det ut när vi besökte dem för att prata barnsmarta lösningar.

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog