Samla inspiration till framtida vardagsrum

Om köket är hemmets hjärta, skulle man nog kunna påstå att vardagsrummet är själen. Det är här vi lever livet, med både slappande och ståhej – så det gäller att tänka till, för att få rum med allt som familjen önskar sig. Här kommer massor av inspiration för ditt vardagsrum.

I SmålandsVillans vardagsrum utnyttjas varje kvadratmeter till max – och med generös takhöjd och stora fönsterytor får vardagsrummen en härlig rymd. Som gjort för att släppa loss kreativiteten, med andra ord.

Här hittar du inspiration på temat vardagsrum i bilder och artiklar – liksom gott om goda idéer från våra kunder. Är du sedan ute efter något mer handfast? Beställ vår katalog. Då får du ännu mer inspiration och information om både husmodeller och att bygga hus direkt hem i brevlådan.

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Mer inspiration om vardagsrum

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Populära husmodeller

Bli medlem!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.