Vi har en vinnare!

Vi vill tacka alla som deltagit i vår hästskokastning och lämnat bidrag till tre barnsmarta lösningar i ett hem. Vi fick in många kreativa förslag på allt från brandstänger till tvättnedkast och underjordisk gång till stallet.

När vi har läst alla bidragen kände vi att vi ville belöna kreativiteten och har utsett Wilda Sparr som vinnare av presentkortet på Hööks. Wilda skulle vilja ”sova på flytmadrass i en pool så man bara kan rulla ner i poolen när man vaknar och på så sätt slipper man ta en dusch och man vaknar bättre.” I våra öron låter detta som en önskedröm som många barn skulle kunna dela. Wildas andra förslag är att ha en racerbana till toaletten om man är jättenödig och inte kan gå. Men Wilda har också tänkt på de äldre, hon tycker nämligen att man ska ha en stor trädgård och alla skulle ha små bilar som man kan åka med så att även gamla kan ta sig runt i hela trädgården.

Med dessa lösningar skulle vi som föräldrar förmodligen slippa tjata om duschen och att de ska vara ute och leka. Dessutom blir det roligare att ta sig till toaletten. Kul förslag Wilda! Grattis till vinsten.

Som sagts tidigare, det lämnades många bra förslag och det ska bli spännande att se vad vi kan göra med dem. Kanske är det några av dessa som kommer att förverkligas i framtiden…….

Fler nyheter

2020-02-25

Besök oss på Bomässan

Den 6 till 8 mars hittar du oss på Bomässan som håller till på Elmia i Jönköping. Är du ute efter ett nytt boende, vill få svar på dina husfrågor och samla inspiration är det här du ska stanna till!

2019-02-27

Besök oss på bomässa i Jönköping

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 8-10 mars är du varmt välkommen att besöka oss på Bomässan i Jönköping. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2018-11-14

Vi inviger våra nya lokaler i Jönköping

Fredagen den 30 november kl 09:00-11:00 inviger vi våra nya lokaler på Klubbhusgatan 13 i Jönköping. Varmt välkommen att besöka oss!

2018-02-28

Besök oss på Bosmässan

Den 9 till 11 mars hittar du oss på Bomässan som håller till på Elmia i Jönköping. Är du ute efter ett nytt boende, vill få svar på dina husfrågor och samla inspiration är det här du ska stanna till!

2016-12-19

Vi köper din tomt och mark

Vi på SmålandsVillan är alltid intresserade av att köpa tomter och mark att bygga på! Oavsett om det är en tomt, flera tomter eller ett markområde är du varmt välkommen att kontakta oss för att se vilka möjligheter som finns.

2016-11-24

Sjönära tomter i Hästerum

Nu erbjuder vi två fina sjönära tomter på en vacker höjd med utsikt över Hästsjön.

2016-06-21

Lediga sjönära tomter i Skjutebo

Nu kan vi erbjuda två sjönära tomter 4 km söder om Månsarp.

2016-01-23

Ledig tomt med sjöutsikt

Bygg ditt drömhus i Lekeryd.