Husmodell

Villa Västervik

 • Pris från 1 415 000 kr
 • Pris inflyttningsklart 1 459 000 kr
 • Boarea 95 m2 — Med inredd övervåning 156 m2
 • Typ 1,5-planshus
 • Antal rum 3 rum och kök
 • Bygghöjd 3,5 m
 • Byggarea 110 m2
Allt om detta hus

Hur ska huset se ut?

Skapa din Villa Västervik direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Västervik

Öppen planlösning för umgänge i både kök och vardagsrum. Det är grundtanken för gemensamhetsytorna i Villa Västervik. Men det finns också en alternativ planlösning för dig som vill få lite lugn och ro vid grytorna och ett extra sovrum.

Övriga sovrum ligger avskilt i andra delen av huset, tillsammans med wc och klädvårdsutrymme. Därifrån kommer du direkt ut i trädgården, precis som du gör från köket och vardagsrummet. Perfekt för att bygga ett trädäck hela vägen runt hörnet.

När du väljer att inreda övervåningen kan du får upp till nio rum och kök.

Dela detta

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Planlösningar

Fördelar

Egen personal

Hos oss arbetar snickare, elektriker, VVS-personal, målare, materialadministratörer, inköpare, ritare, byggledare, säljare med flera. Tillsammans förverkligar vi visionen ”Sveriges ledande producent av småhus”.

Energieffektiva hus

Våra hus byggs med god lufttäthet och välisolerad konstruktion. Kombinerat med ett vattenburet värmesystem, Sveriges effektivaste frånluftsvärmepump och bra ventilation så blir helheten mycket energieffektiv. 

Standard & tillval

Välkomnande entré

Ytterdörrarna i våra hus kommer från NorDan. Som standard erbjuder vi vitmålade dörrar till både huvudentré och groventré. Men du kan även välja mellan tre olika modeller och färgerna vit, grått eller blått. I alla hus ingår sidofönster vid huvudentrén.

Tre olika trägolv

Alla våra hus inreds med 4-stavs, 13 mm, ekgolv i hall, vardagsrum, kök och samtliga sovrum. Som tillval finns ett grövre trägolv i ek eller vitlaserad ek.

Sidobyggnad

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Energiförbrukning

Ort Förbrukning (Fönster U=1,3) Förbrukning (Fönster U=0,8) Totalt
Malmö 4 100 kWh 3 600 kWh 7 600-10 100 kWh
Uppsala 5 000 kWh 4 300 kWh 8 300-11 000 kWh
Sundsvall 6 600 kWh 5 500 kWh 9 500-12 600 kWh
Luleå 8 100 kWh 6 800 kWh 10 800-14 100 kWh

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus och levnadsvanor.

Hus vi byggt

Frågor och svar

Det finns en mängd skäl till att äga ett nytt hus istället för ett begagnat. Du slipper underhåll de första 10-15 åren och det kommer inga oväntade renoveringskostnader. Driftskostnaderna blir betydligt lägre i ett nytt hus än i ett begagnat och dessutom betalar man ingen fastighetsavgift under de första 15 åren när man bygger ett nytt hus. Nya hus har en bra ventilation och en bättre inomhusmiljö. En kanske ack så viktig orsak till att bygga nytt är att du helt själv får forma ditt hem från fösta början. 

Det är gratis att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare.

Vår samarbetspartner Nordea har önskemålet att slutlig finansieringen motsvarar max 85-90 % av värdet på färdigställt hus. Här tas hänsyn till dina enskilda förutsättningar utifrån familjesituation, inkomster, utgifter, övriga lån och tänkt kontantinsats mot bedömt slutligt värde. Allt för att skapa en ekonomisk balans mellan det boende du vill ha och det liv du vill leva.

Du kan påverka utseendet av ditt hus både exteriört och interiört med våra olika tillval.

"Priset på alla våra hus finns i två varianter, inflyttningsklart och målningsförberett. Våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras alltid med inredningsbar övervåning. I ett inflyttningsklart hus är huset grundmålat, golv och innertak är på plats, all el är dragen, skåp, vitvaror och sanitetsporslin sitter där de ska. Efter att vi har monterat volymerna är ditt hus klart för inflyttning inom 4-5 arbetsveckor. Det som återstår är att inreda övervåningen. Målningsförberett innebär att du gör en del av arbetet själv. Vi levererar tapeter, golv, taklister samt foder löst. Du kan dessutom välja om du vill spackla själv eller inte. Alla våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning. Huset levereras då med isolerat mellanbjälklag täckt med underlagsgolv. Övervåningen är förberedd för el, tele och nätverk. Dessutom är anslutningarna framdragna för vatten och avlopp, inklusive radiatorvatten och ventilation. 

De flesta av våra kunder kan flytta in 5-6 månader efter beställning, vilket gör att tråkiga väntetider försvinner.

Visa fler

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga hus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt hus, från bokalkyl till inflyttning.

Se de fem stegen till eget hus

Liknande hus

1,5-planshus

Villa Kalmar

 • 95 m2 ( 156 m2)
 • 3 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Gränna

 • 95 m2 ( 156 m2)
 • 3 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Gränna

1,5-planshus

Villa Emmaboda

 • 109 m2 ( 178 m2)
 • 3 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Emmaboda

Populära hus

1,5-planshus

Villa Nybro

 • 119 m2 ( 195 m2)
 • 4 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro

Vi hjälper dig

Kontakta oss