Husmodell

Villa Växjö

 • Pris från 1 638 000 kr
 • Pris inflyttningsklart 1 685 000 kr
 • Boarea 119 m2
 • Typ 1-planshus
 • Antal rum 4 rum och kök
 • Bygghöjd 3,5 m
 • Byggarea 137 m2
Allt om detta hus

Det enkla sättet att bygga hus

Skapa din Villa Växjö direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Växjö

Villa Växjö är ett vinkelhus som är modernt både på insidan och utsidan. Med sina högsmala hörnfönster och det smala, liggande fönstret i köket känns Villa Växjö modernt redan innan du kommit in. När du kommit innanför dörren är känslan densamma.

Kök, allrum och vardagsrum ligger i ett öppet samband som ger stor frihet att inreda. Husets mer praktiska utrymmen – de två sovrummen, wc/bad och klädvård – har placerats tillsammans i husets andra vinkel.

Dela detta

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Planlösningar

Fördelar

Lokala kontor

SmålandsVillan finns representerade på 33 orter i landet. Det gör det enkelt att få personlig kontakt med oss. Med våra säljares hjälp kan ni dessutom få hjälp med att hitta en tomt och ha koll på den senaste utvecklingen i ert område.

Kort byggtid

Vi bygger hus enligt Lean-modellen. Det betyder att underlag, material och produkter finns på rätt plats vid rätt tidpunkt så att ni kan flytta in fem veckor efter husleveransen.

Standard & tillval

Fasta förvaringslösningar

I våra sovrum finns garderober och linneskåp från Vedum. I groventrén har vi som standard förberett rummet som en tvättstuga. Här finns tvättbänk med trådbackar och städskåp. 

Vackra fönster

I alla våra hus installeras vitmålade Elitfönster. Som tillval kan du välja fönster i trä eller aluminium, med eller utan spröjs. Du kan även välja öppningsbara fönster som är helt vändbara, långsmala fönster eller takfönster.

Sidobyggnad

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Energiförbrukning

Ort Förbrukning (Fönster U=1,3) Förbrukning (Fönster U=0,8) Totalt
Malmö 5 900 kWh 5 100 kWh 9 100-11 900 kWh
Uppsala 7 300 kWh 6 300 kWh 10 300-13 300 kWh
Sundsvall 9 400 kWh 8 100 kWh 12 100-15 400 kWh
Luleå 11 200 kWh 9 600 kWh 13 600-17 200 kWh

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus och levnadsvanor.

Frågor och svar

Det finns en mängd skäl till att äga ett nytt hus istället för ett begagnat. Du slipper underhåll de första 10-15 åren och det kommer inga oväntade renoveringskostnader. Driftskostnaderna blir betydligt lägre i ett nytt hus än i ett begagnat och dessutom betalar man ingen fastighetsavgift under de första 15 åren när man bygger ett nytt hus. Nya hus har en bra ventilation och en bättre inomhusmiljö. En kanske ack så viktig orsak till att bygga nytt är att du helt själv får forma ditt hem från fösta början. 

Det är gratis att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare.

Vår samarbetspartner Nordea har önskemålet att slutlig finansieringen motsvarar 85-90 % av värdet på färdigställt hus. Här tas hänsyn till dina enskilda förutsättningar utifrån familjesituation, inkomster, utgifter, övriga lån och tänkt kontantinsats mot bedömt slutligt värde. Allt för att skapa en ekonomisk balans mellan det boende du vill ha och det liv du vill leva.

Du kan påverka utseendet av ditt hus både exteriört och interiört med våra olika tillval.

"Priset på alla våra hus finns i två varianter, inflyttningsklart och målningsförberett. Våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras alltid med inredningsbar övervåning. I ett inflyttningsklart hus är huset grundmålat, golv och innertak är på plats, all el är dragen, skåp, vitvaror och sanitetsporslin sitter där de ska. Efter att vi har monterat volymerna är ditt hus klart för inflyttning inom 4-5 arbetsveckor. Det som återstår är att inreda övervåningen. Målningsförberett innebär att du gör en del av arbetet själv. Vi levererar tapeter, golv, taklister samt foder löst. Du kan dessutom välja om du vill spackla själv eller inte. Alla våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning. Huset levereras då med isolerat mellanbjälklag täckt med underlagsgolv. Övervåningen är förberedd för el, tele och nätverk. Dessutom är anslutningarna framdragna för vatten och avlopp, inklusive radiatorvatten och ventilation. 

De flesta av våra kunder kan flytta in 5-6 månader efter beställning, vilket gör att tråkiga väntetider försvinner.

Visa fler

Börja din planering nu!

Få råd med hus

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga hus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt hus, från bokalkyl till inflyttning.

Se de fem stegen till eget hus

Populära hus

1,5-planshus

Villa Kalmar

 • 95 m2 ( 156 m2)
 • 3 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

 • 119 m2 ( 195 m2)
 • 4 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro

Vi hjälper dig

Kontakta oss