Beställ katalog
  • Finansiering
  • Hemmafix
  • Oinredd övervåning

Inreda övervåningen: så kapar du kostnader

Att en Smålandsvilla ger dig mycket hus för pengarna vet du säkert redan. Men visste du att du kan spara ännu mer genom att bli OBOS-medlem? Då får du nämligen fina rabatter och erbjudanden som kommer väl tillpass, inte minst när det blir dags att inreda övervåningen.

Bra rabatt på byggmaterial

Vad drömmer du om att övervåningen ska innehålla? Fler sovrum, ett större allrum, lekrum, gästrum, träningsrum eller kanske en stor walk-in-closet? Oavsett vilka önskemål familjen har kostar materialet en hel del. Som OBOS-medlem får du alltid 10% rabatt på allt sådant i alla Beijers byggvaruhus. Redan här tjänar du ganska snabbt in medlemsavgiften.

Fina färgförmåner

När det sedan blir dags att sätta färg på härligheten kan du njuta av nästa medlemsförmån: 25% rabatt på färg och spackel hos Nordsjö Idé och Design. Alla som någon gång målat om vet att det gör en hel del... På nordsjo.se hittar du dessutom massivs med färginspiration, smidigt sorterat efter typ av rum, liksom gott om goda råd för ditt projekt.

Tapeter och målningsarbete

Vill du hellre ta hjälp med målning och tapetsering? Då passar det fint att bli OBOS-medlem. Här får du nämligen fina rabatter på både material och arbete hos Sandå Måleri som finns på 60 orter över hela Sverige. Från Luleå i norr till Malmö i söder.

Allt för dina fönster

När du valt en Smålandsvilla har du valt ett hus med ett fint ljusinsläpp. Men även om ljuset är härligt behöver man kunna stänga det ute då och då, till exempel när det är dags för sovmorgon… Här kommer nästa medlemsförmån in: 25% rabatt i Elitfönsters tillbehörsshop. Dessutom bjuder de på goda råd om val av persienner eller plisséer, liksom hur du mäter och monterar dessa.

Foto: Vedum

Snyggt till badrummet

Ett badrum på övervåningen är ju ett måste. Men badrumsinredning är inte gratis precis. Tur då att OBOS-medlemmar får 10% rabatt på badrumsinredning från Vedum. Modernt och stilrent, klassiskt – eller kanske lite mer personligt? Här finns något för de flesta smaker.

Allt för att vi är en del av OBOS

Funderar du förresten på varför vi på SmålandsVillan tipsar om att bli OBOS-medlem? Det har faktiskt en helt naturlig förklaring: vi är ju en del av OBOS – precis som våra kompisar på Myresjöhus. Det här gör att du som blir kund hos oss också kan dra nytta av medlemskapets alla fördelar. Som OBOS-medlem får du förtur till bostäder och tomter från alla koncernens varumärken, men också gott om fina förmåner för både vardagsliv och vardagslyx.

Bli medlem!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Maria Hoffner Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.