Snygg heminredning behöver inte vara dyr

Ge ditt hem ett riktigt lyft med hjälp av lite detaljfix, loppisfynd, målning och annat smått och gott. Har du bara lite fantasi behöver det inte bli så dyrt, dessutom är det mycket roligare att ha skapat något själv som inte alla andra har, eller hur? Forma en personlig och härlig inredning där du finner ro och känner dig hemma.

Till att börja med kan det vara bra att se över den inredning och prylar som du redan har i hemmet. Sådant som inte används eller tar onödigt mycket plats är bättre att skänka eller sälja, för att skapa utrymme för något annat nytt och spännande. Du kan samtidigt passa på att möblera om för att genast få en ny känsla i huset.

Satsa på detaljerna

Med små, enkla medel kan du förnya hemmet genom att byta ut eller addera detaljer. Byt ut knoppar och handtag på byrån eller måla om de redan befintliga. Satsa på vaser, prydnader och ljushållare som tar fram din personliga stil.

Lek med tyger

Olika former av tyger såsom kuddar, plädar, dukar, mattor och gardiner – är något som verkligen kan lyfta ett rum! Det är något som du enkelt kan byta ut efter humör eller säsong, utan att det behöver kosta så mycket. En härligt luddig matta eller färgglada kuddar kan piffa upp ett annars kanske ganska avskalat rum och ger en ombonad och mysig känsla!

Förnya genom att måla om

Med hjälp av lite färg skapar du ett blickfång och ger rummet en helt ny stämning. En tråkig hylla eller skänk kan genast få nytt liv genom att målas om, eller varför inte måla om en hel vägg?

Köp från rean

Håller du koll på reapriser och olika rabatter kan du unna dig att köpa de lite lyxigare inredningsprylarna som du kanske länge suktat efter, fast nu till ett billigare pris.

Loppisfynda

Med lite fantasi och tur går det att fynda fina och unika prylar för en billig peng på nätet eller på olika loppismarknader. Är du inte förtjust i färgen går det naturligtvis att måla om. Använd sprayfärg för att enkelt få en jämn och fin yta.

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?