Flyttklart hus

Villa Adelöv

Kedjegatan 3 , Älmhult

Villa Adelöv i Älmhult

Vi bjuder in till visning av vårt flyttklara Villa Adelöv i Älmhult. Välkommen att anmäla dig till en privat visning för att uppleva huset som är till salu.

Huset är på 146 välplanerade kvadratmeter och består av 7 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Vardagsrummet är dessutom inrett med en braskamin som bidrar till en mycket hög mysfaktor. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och dusch. 

Välkommen till Bökhult, ett populärt och växande bostadsområde i Älmhult. Här bor du nära Bökhults badplats och flera trevliga naturområden som passar utmärkt för såväl promenader som tuffare löprundor. Lika nära som du har till härliga naturupplevelser har du till centrum. Där finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop och även sådant som sätter guldkant på tillvaron. I närområdet finns också förskolor, skolor och lekplats.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Läs mer på lansfast.se och kontakta mäklare Linda Svensson om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer om huset här. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Peter Isaksson

  • 010-434 15 36
  • 070-333 33 32

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
  • 7 rum och kök
Mer om Villa Adelöv
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.