Visningshus

Villa Kalmar

Värabjärsvägen 39, Tvååker, Varberg

Villa Kalmar i Tvååker

I natursköna Smeakalles Äng i Tvååker kan du nu köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning för att uppleva huset och våra tomter i Tvååker.

Flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, grått tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär ett kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Vita, smakfulla luckor med laminerad bänkskiva i stenimitation matchas med ett vitt stänkskydd och ger köket en tidlös design. Maskinparken består av hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt fläkt. I andra änden av huset ligget ett generöst föräldrasovrum, ett mindre sovrum, tvättstuga och badrum samlat. Badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, kommod och duschvägg.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvm.

Huset byggs färdigt till sommaren 2020 och säljs fram till slutbesiktningen av SmålandsVillan. Välkommen att kontakta Andreas Versén på SmålandsVillan i Varberg om du vill köpa det här huset.

Läs mer här. 

Trygga och säkra visningar hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här