Visningshus

Villa Kalmar

Värabjärsvägen 39Tvååker, Varberg

Villa Kalmar i Tvååker

I natursköna Smeakalles Äng i Tvååker kan du nu köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning för att uppleva huset och våra tomter i Tvååker.

Flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, grått tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär ett kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Vita, smakfulla luckor med laminerad bänkskiva i stenimitation matchas med ett vitt stänkskydd och ger köket en tidlös design. Maskinparken består av hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt fläkt. I andra änden av huset ligget ett generöst föräldrasovrum, ett mindre sovrum, tvättstuga och badrum samlat. Badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, kommod och duschvägg.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvm.

Huset byggs färdigt till sommaren 2020 och säljs fram till slutbesiktningen av SmålandsVillan. Välkommen att kontakta Andreas Versén på SmålandsVillan i Varberg om du vill köpa det här huset.

Läs mer här. 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här