Visningshus

Villa Lekeryd

Brukets Väg 5, Krägga, Bålsta, Håbo

Villa Lekeryd i Krägga

Välkommen på visning av vårt nya visningshus Villa Lekeryd i Krägga.

Upplev Villa Lekeryd

I Villa Lekeryd välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet, vilket också ger dig andra planlösningsmöjligheter den dagen du väljer att inreda övervåningen.

Villa Lekeryd är huset där barnen är nära när de är små och kan få egen våning när de blivit större. Barnrummet ligger centralt i huset med närheten till föräldrarnas sovrum, kök och vardagsrum, när barnen sedan blir större och flyttar upp på övervåningen är det praktiskt med ett lekrum/gästrum eller kontor på entrévåningen.

Vinkeln ger dig möjligheten till en stor matplats separerad från köket samt utrymme för ett tredje sovrum på entrévåningen. Här finns också dörren ut till trädgården, där du kan bygga en altan med ett skyddat läge. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök med en boarea på 195 m².

Bygg ditt drömhus i Krägga

Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bor du endast cirka 30 minuter från Stockholm och 45 minuter från Arlanda. I det här området utvecklas nu flera tomter i olika etapper, där vi på SmålandsVillan nu kan erbjuda sju byggklara tomter i etappen som kallas Grindstugan. Tomterna som är ca 1 200 m² stora och ger dig ett nybyggt hus i en lantlig miljö.

Välkommen till Krägga - Grindstugan!

Läs mer och anmäl ditt intresse här. 

tisdag 10 dec 15:00-17:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Mattias Detrij

  • 010-434 16 22
  • 070-601 54 39

Husmodell

1,5-planshus

Villa Lekeryd

  • 119 m2 (195 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Lekeryd
Youtube video preview

Hum om hus avsnitt 4: Stöttepelarna

Hur går det till att köpa hus och vad kan du förvänta dig? Frida ställer säljarna mot husväggen.

Lär dig allt om att bygga hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp. 

Se alla filmerna här