Visningshus

Villa Fredriksdal

Pingstgatan, Skellefteå

Villa Fredriksdal i Skellefteå

Varmt välkommen att besöka vårt visningshus Villa Fredriksdal på Morö Backe, Skellefteås största villaområde. Här erbjuder vi även 6 tomter där du kan bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Smålandsvillan.

Visningshuset

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Huset har en rymlig hall, stort och ljust kök, tre sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett stort allrum till barnen.

Lediga tomter i Morö Backe

Tomterna ligger fint nära till både naturen och centrum. Storleken på tomterna varierar från ca 750 m2 upp till ca 1 000 m2. I grannskapet ligger både förskolor och Morö Backe skola (F-9). Under knappa tio minuter tar du dig med bil till Skellefteås stadskärna med all tänkbar service och Solbackens handelsområde med butiker, stora mataffärer och apotek. I Morö Backe är kommunikationerna goda med täta bussavgångar in till centrum.

Läs mer om tomterna här. 

Varmt välkommen att boka visning!

lördag 21 sep 14:00-15:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Mattias Förare

  • 076-131 48 34
  • 076-131 48 34

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
Mer om Villa Fredriksdal

Vill du veta allt om Villa Komstad?

Läs mer om alla fördelar med Villa Komstad och SmålandsVillan. Här hittar du bland annat planlösningar, mer om vår standard och tillval och energiförbrukning.

Läs mer om Villa Komstad här

Ny husmodell!

Villa Komstad – praktiskt taget byggt av våra kunder

Villa Komstad är SmålandsVillans nykomling i sortimentet för 2019. Det moderna 1,5-planshuset är gavelställt, vilket innebär att huvudentrén ligger på ena gavelsidan ut mot vägen.

Läs hela artikeln här

Läs våra inspirerande artiklar

Villa Fredriksdal - En succé från början

Villa Fredriksdal lanserades i februari 2016 och har tagits emot med öppna armar både hos våra kunder och säljkår. Vilka tankar ligger bakom och hur känns det när den blir så omtyckt?

Läs hela artikeln