Visningshus

Villa Huskvarna

Skiljedalsvägen 23B, Torslanda

Villa Huskvarna i Torslanda

Varmt välkommen att besöka Villa Huskvarna i Torslanda med inredd övervåning. Huset är till salu. Här bor du idylliskt nära havet och naturen.

Bo naturnära vid havet

Huset ligger i Torslanda, inbäddat i grönskande naturreservat med fina strövområden. Området ligger nära det barnvänliga Tumlehedsbadet där det finns en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhet är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna. Här finns även en liten småbåtshamn. Gillar du att motionera finns det fina promenadvägar längst havet till Lilleby.

Villa Huskvarna, ett rymligt 2-planshus

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta. Här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Huset är inrett med fullt utrustat kök och tvättstuga samt helkaklat badrum. 

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

onsdag 31 jul 16:00-17:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Peder Lorentzon

  • 010-434 15 51
  • 070-600 56 50

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna
Youtube video preview

Hum om hus avsnitt 4: Stöttepelarna

Hur går det till att köpa hus och vad kan du förvänta dig? Frida ställer säljarna mot husväggen.

Lär dig allt om att bygga hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp. 

Se alla filmerna här