Visningshus

Villa Fredriksdal

Molnvägen 12, Vetlanda

Villa Fredriksdal i Vetlanda

I Vetlanda, har vi vårt visningshus Villa Fredriksdal. Blir du sugen att flytta in direkt är det inga problem. Huset är till salu!

På Himlabackarna i Vetlanda hittar ni vårt fina Villa Fredriksdal

Huset är möblerat av EM, som har använt sig av inredning från de lokala möbeltillverkarna Bröderna Andersson och Viking Beds of Sweden. Gardiner kommer från Markis och gardinservice i Vetlanda.

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen. Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Adress: Molnvägen 12, Vetlanda

Kontakt: Wiveca Lüning, tel 073-386 32 23
wiveca.luning@smalandsvillan.se

söndag 5 aug 12:00-14:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Wiveca Lüning

  • 073-386 32 23
  • 073-386 32 23
Skicka e-post

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
Mer om Villa Fredriksdal

Villa Drömminge - Drömmen för barnfamiljer

”Vi vill uppfylla barnfamiljernas husdrömmar” tänkte vi på SmålandsVillan, och tog fram 2018 års nya husmodell Villa Drömminge. Huset erbjuder fem sovrum, mycket förvaring, dubbeldusch, rymlig klädvård och upp till tre toaletter.

Läs allt om Villa Drömminge

Läs våra inspirerande artiklar

Villa Fredriksdal - En succé från början

Villa Fredriksdal lanserades i februari 2016 och har tagits emot med öppna armar både hos våra kunder och säljkår. Vilka tankar ligger bakom och hur känns det när den blir så omtyckt?

Läs hela artikeln

100 sidor inspiration ingår - allt skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog